$wp_cache_debug_username = '507ecc9b4f7573d5f151d2c12568e810'; Wie zijn wij | Trimsalon aan Huis

Wie zijn wij

Over ‘t KwispeltjeIMG_0011

Sinds 1 Juli 2013 ben ik de trotse eigenaresse van trimsalon ’t Kwispeltje. Ondanks het vrij grote aanbod aan trimsalons viel het me op dat er in mijn omgeving weinig tot geen ambulante trimsters werkzaam zijn, vandaar mijn besluit om honden bij mijn klanten thuis te gaan trimmen zodat de hond in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Ook voor het baasje levert dit veel voordelen op zoals:

  • U hoeft uw hond niet meer te halen en brengen.
  • U kunt zelf tijdens de verzorging van uw hond uw wensen kenbaar maken.
  • Ik geef u direct advies over de verdere verzorging van uw hond en ik kan bepaalde handelingen aan u voor doen.
  • Uw hond heeft minder stress. (vervoer, vreemde omgeving, andere geuren etc.).